Lease

In sommige gevallen is het leasen van uw bedrijfswagen voordeliger dan kopen. Wij helpen u graag met de juiste keuze en het regelen hiervan.

Financial lease of private lease

Bij Petersen Automotive kunt u terecht voor financial lease (zakelijk) en Private lease (privé). In beide gevallen heeft u een vast maandbedrag per maand voor een bepaalde looptijd. Geen verassingen en/of kleine lettertjes.

Private lease

Bij Private lease leaset u de auto privé. U betaalt een vast maandbedrag per maand voor een bepaalde looptijd. Het voordeel hiervan is dat u uw spaargeld kunt bewaren. Na de looptijd is de auto volledig afbetaald en is deze helemaal van u. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste private lease voor u.

Financial lease

Bij Financial lease leaset u de auto op de zaak. Ook hierbij betaalt u een vast maandbedrag over een bepaalde looptijd. U kunt uw bedrijfskapitaal in de zaak houden.

Voordelen financial lease

- Acceptatie mogelijk zonder jaarcijfers - Vaste looptijd, geen verassingen
- Volledige renteaftrek
- Investeringsaftrek
- BTW aftrekbaar

Petersen Automotive

Voor zowel de private lease als de financial lease helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Petersen Automotive is partner met diverse financieringsmaatschappijen. Lease kan geregeld worden binnen 24 uur.

Scroll naar top