Import

Staat uw droomauto niet in Nederland? Niet getreurd, wij helpen u graag verder. Petersen Automotive kan u volledig ontzorgen met het importeren van uw nieuwe auto. Wij zijn werkzaam in heel Europa, het aanbod is dus eindeloos.

Wensen

Om te beginnen plannen wij een adviesgesprek in met u. Hierin configureren wij samen met u de ideale fictieve auto. Wat voor auto zoekt u? Welke opties moet deze auto hebben? 
Heeft u zelf al de ideale auto gevonden in het buitenland? Dat kan natuurlijk ook!

Contact met buitenlandse verkoper

De perfecte auto is gevonden! Wij nemen contact op met de buitenlandse verkoper en plannen een afspraak in. Op voorhand verifiëren wij alle gegevens met de verkoper.

Autoimportgevonden

1.       Keuring op locatie

Eén van onze specialisten rijd met onze trailer richting de auto. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen en/of ingehuurde specialisten. Altijd één van onze eigen specialisten gaat naar de locatie van de verkoper. Op locatie inspecteren wij de auto grondig en beoordelen wij deze. Mocht dit allemaal in orde zijn, laden wij de auto en op en nemen wij deze mee naar Nederland.

Import in Nederland

Uw nieuwe auto staat in Nederland! Wij importeren uw auto en handelen alle formaliteiten af. Zodra het kenteken binnen is monteren wij deze op uw auto.

Aflevering

Eindelijk maar toch! Uw nieuwe auto is voorzien van een
Nederlands kenteken. U kunt uw nieuwe auto ophalen. De auto staat volledig
nagekeken en gepoetst in onze showroom.

Het hele proces duurt normaliter 2-3 weken. Vanaf het adviesgesprek tot aan de aflevering. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Scroll naar top